Billiga golftillbehör

Golf är en sport som ställer vissa krav på utrustning – men det behöver inte kosta mycket för att det ska vara bra kvalitet. Billiga golftillbehör så som peg, boll, headcovers eller golfhandskar finns att hitta på nätet. Priserna mellan tillbehör i butik och på internet skiljer sig stort – jämför själv och se skillnaden!

Billig golf GPS

Vad använder man en golf gps till, och hur fungerar den? En billig golf GPS fungerar precis som en vanlig GPS, men den är anpassad för att på ett detaljerat sätt återge en golfbanas utformning. Hur långt är det kvar till green? Hur lutar greenen bakom flaggan? Eller hur stor risk är det att du hamnar i vattenhindret till höger om du slår en järnsjua? Förutom att bidra till en lägre score kan denna nymodighet kan spara både tid och pengar för golfaren, eftersom man enklare håller koll på vart bollen tar vägen.

Puttingmatta & chip nät

Alla inbitna golfar har någon gång tänkt tanken att ha en puttingmatta på kontoret eller hemma i vardagsrummet. En billig puttingmatta kostar inte mer än ett par hundralappar – ett bra sätt att hålla igång känslan för puttning även under vinterhalvåret! Chip nät eller “chippingnät” är ett perfekt sätt att träna närspel och få in en känsla för avstånd. Nätet kan placeras på gräsmattan eller inomhus, och kan vara en rolig aktivitet för hela familjen. Behöver du något att slå dina chippar från? En puttingmatta fungerar utmärkt som “tee”.

Billig golfkikare

Golfkikare & laserkikare kan vara ett mycket tacksamt hjälpmedel ute på golfbanan. Mät upp avstånd och få koll på olika hinder ute på golfbanan. Köp en billig golfkikare eller laserkikare på nätet och förbättra ditt spel till det bättre! Tänk på att golfkikare kan vara förbjudna i vissa tävlingar. Säkrast är att fråga tävlingspersonalen om det är tillåtet att använda kikare eller inte.