Billiga golfbollar

Billiga golfbollar från kända märken i både A- och B-sortering. Alla billiga golfbollar kan köpas kontant eller på delbetalning och/eller faktura. Att köpa bollar via internet innebär fler bollar för pengarna, vilket kan vara en god idé för vilken golfare som helst. Hur många bollar gör du av med på en säsong?

Soft eller distance?

Golfbollar är en hel vetenskap i sig, och de kan kategoriseras in på många olika sätt. Normalt pratar man om mjuka och hårda golfbollar, och skillnaden är helt enkelt att mjuka bollar ger spelaren mer kontroll medan hårda bollar flyger längre. Nybörjare kan med fördel använda en hårdare golfboll.

Billiga golfbollar på nätet

Valmöjligheterna för golfspelare runt om i världen har förändrats drastiskt de senaste 15-20 åren. Under 90-talet hade golfsporten stor tillväxt i Sverige, men intresset dalade sedan under 2000-talet. En anledning kan vara att både utrustning och golfbollar kostar mycket pengar i längden – speciellt för en hel familj som spelar. Intresset för sporten har nu åter tagit fart, och kanske beror detta delvis på möjligheten att återfinna billiga golfbollar på nätet.

Golfbollarnas kvalitet

Golfbollar säljs normalt i olika typer av sorteringar. Golfbollar tillverkas dels för helt olika spelare och ändamål, men ibland kan även fabrikationsfel göra att golfbollarna säljs ut som 2:a sortering till ett lägre pris än i normala fall. Genom att söka aktivt på internet kan man hitta Sveriges allra billigaste golfbollar inför säsongen. Nybörjare kan i regel fokusera mindre på bollens egenskaper under upplärningstiden.

Bollarnas hållbarhet

Golfbollarnas hållbarhet är förhållandevis god. En golfboll kan utan problem hålla i både 20 och 30 år. Samtidigt får man räkna med att en hel del bollar över tid går sönder och framför allt försvinner.